100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Vind de perfecte, met 2000w aangedreven, scooter voor jou als dealer of als consument. Bij Retelli zijn we een ware expert als het aankomt op elektrisch rijden met scooters. Zodoende hebben wij dan ook meer dan genoeg kennis en kunde in huis om jou te ontzorgen. We doen dit door je te assisteren met advies en koopmogelijkheden voor jouw scooter met 2000w.

 

 

Profiteer van het vermogen van 2000w voor jouw scooter

Voor een elektrische scooter is een vermogen van 2000w keurig. In principe geeft deze waarde aan hoeveel vermogen de motor kan overbrengen op de elektrische scooter. Hoe hoger het vermogen, hoe krachtiger de e-scooter vooruitkomt. Een aandrijving met 2000w vermogen is onder andere perfect voor een scooter met brede banden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze big wheel chopper; de Fulmine Blue. Door te kiezen voor een scooter met een vermogen van 2000w kunnen consumenten in vrijwel alle terreinen zorgeloos rondrijden.

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Benader ons om het gewenste type scooter te bespreken

Bent jij een dealer die nog zoekt naar een reeks e-scooters met een goed vermogen? Bekijk dan zeker onze scooter met 2000w aandrijvingsvermogen. Uiteraard is het aanbod van onze scooterwinkel ook uitermate interessant voor consumenten die direct bij de ontwikkelaar hun e-scooter willen kopen. Neem in beide gevallen snel contact met ons op, bijvoorbeeld voor extra uitleg over onze choppers met kenteken. Bel naar +31342234747 of stuur snel een e-mail naar info@retelli.nl. Vul anderzijds het contactformulier in.