100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Aan de hand van 3000w verzeker je een elektrische scooter van heerlijk veel vermogen. Iedere scooter met een dergelijke aandrijving is met recht een ware krachtpatser te noemen. Wij verkopen deze elektrische voertuigen graag aan jouw als dealer of als consument. Je rekent bij ons altijd op eerlijke prijzen en het hoogwaardige comfort van honderd procent elektrisch rijden.

 

 

Met zijn 3000w is deze scooter een echte krachtpatser

Als je kiest voor een scooter met 3000w vermogen, kies je voor een type met een van meeste krachtige vormen van aandrijvingen op de e-scootermarkt. Vanwege deze verhoogde capaciteit is er geen terrein onbegaanbaar en kunnen bijvoorbeeld ook zware lasten worden vervoerd. Hierdoor is een elektrische scooter ideaal voor dealers die hun aanbod graag verkopen aan vervoersondernemingen. Als je de 3000w van de scooter inzet voor vervoersdoeleinden, overweeg dan ook om een ruime topkoffer te kopen. Natuurlijk is deze scooter van onze scooterwinkel ook gewoon verkrijgbaar voor consumenten die houden van een krachtig voertuig. Als je een scooter zoekt met iets minder vermogen, maar desondanks meer dan genoeg kracht, bekijk dan ook eens onze 2000w-scooter.

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Bespreek snel de mogelijkheden met ons

Zie je de aanschaf van deze scooter met 3000w helemaal zitten? Koop dan jouw e-scooter nabij Amersfoort van het merk Retelli. Deze scooters kunnen veel last aan en worden doorgaans geleverd als elektrische 45km-scooter. Benader ons vandaag nog voor meer informatie en bel naar +31342234747. Uiteraard zijn wij ook per e-mail bereikbaar via info@retelli.nl of als je kiest voor het invullen van het contactformulier.