100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Als je zoekt naar een mooi merk waar je een hoogwaardige én betaalbare scooter van kunt kopen, dan zit je zonder enige twijfel goed bij Retelli. Wij zijn namelijk een expert die elektrisch scooterrijden mogelijk maakt voor particulieren en consumenten. Als je een betaalbare scooter wil kopen dan is elektrisch rijden zeker een goede optie voor jou.

 

 

Een betaalbare scooter kopen doe je door te kiezen voor elektrisch rijden

Bij Retelli is het onze missie om elektrisch rijden op een scooter toegankelijk en mogelijk te maken. Daarom reken je er bij ons altijd op een goede prijs én een hoogwaardige scooter. Als je een betaalbare scooter wil kopen, vraag jij je vast wel eens af hoe duur een elektrische scooter is? Via Retelli ben je geen bergen met geld kwijt. Daar komt bij dat de servicekosten van een van onze elektrische e-scooter nabij Amersfoort laag zijn en je ook niet veel geld uit hoeft te geven aan de laadmomenten. Een betaalbare elektrische scooter kopen zit hem niet alleen in de prijs, maar ook zeker in het gebruik. Onze e-scooter zijn bij Utrecht en Amersfoort te kopen in de winkel.

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Stel ons al jouw vragen omtrent onze prijzen

Als jij bijvoorbeeld een ondernemer bent die graag een betaalbare scooter wil kopen, maak dan gebruik van de diensten van onze scooterwinkel. Wij vertellen je indien gewenst namelijk alles over elektrisch rijden. Neem contact met ons op om je te laten informeren of maak een proefrit. Bel hiervoor naar +31342234747 of stuur ons snel een e-mail via info@retelli.nl.