100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Retelli uit Terschuur, bij Amersfoort, helpt dealers door het aanbieden van de perfecte elektrische scooter. In alle voertuigen die wij als merk verkopen komen duurzaamheid, stijl en een hele hoge kwaliteit samen. Dit zullen ook jouw klanten zien als ze onze scooters in jouw dealership komen bewonderen. Wij hebben ongetwijfeld de juiste e-scooter voor dealers in de gehele omgeving van Utrecht.

 

 

Ons aanbod van dealers die zoeken naar een elektrische scooter

Aarzel niet om het assortiment dat onze scooterwinkel aanbiedt voor dealers die zoeken naar modellen voor hun scooter eens grondig te bekijken. Wij hebben namelijk verschillende soorten die jij als ondernemer vast interessant vindt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende mooi ontworpen opties:

Daarnaast hebben wij voor dealers die een merk voor hun e-scooter in de omgeving van Utrecht zoeken, modellen die verschillende topsnelheden en vermogens hebben. Voor alle dealers die veel vermogen willen aanbieden met hun scooter, is een vermogen van 3000w bijvoorbeeld een aanrader. Zie ook zeker onze elektrische 45km-scooters. Een e-scooter van Retelli geeft de ondernemingen van dealers in de omgeving van Utrecht zeker een boost.

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Bespreek de opties die wij ondernemer aanbieden

Wij richten een groot deel van onze zaken op het ontzorgen van dealers die zoeken naar een elektrische scooter, die gegarandeerd goed verkoopt. Daarom bespreken we graag de mogelijkheden voor jouw onderneming met je als jij het contactformulier invult. Daarnaast moedigen wij dealers die zoeken naar een e-scooter voor hun winkel in de omgeving van Utrecht aan om te bellen naar +31342234747 of ons een e-mail te sturen via info@retelli.nl.