100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Wij zijn beslist het merk voor jou als jij graag op een duurzame scooter wilt rijden. Wij hebben ons werk namelijk volledig toegewijd aan het toegankelijk maken van elektrisch rijden. Zodoende hebben wij een groot aanbod met verschillende elektrische voertuigen. Ook jouw duurzame elektrische scooter zit ongetwijfeld in ons brede assortiment.

 

 

Vind jouw duurzame scooter bij onze winkel

Bij Retelli uit Terschuur, in de buurt van Amersfoort, staat duurzaamheid bijzonder hoog in het vaandel. Wij geloven in elektrisch rijden en weten dat het gebruiken van een elektrische scooter een uiterst duurzame manier is om van a naar b te gaan. Daarnaast is het zo dat onze e-scooters door de afwezigheid van fossiele brandstoffen geen uitstoot veroorzaken. Buiten het feit dat onze voertuigen het milieu niet aantasten, brengen ze ook geen schade toe aan je bankrekening. Bij ons is het namelijk altijd mogelijk een duurzame en betaalbare scooter te kopen. Bewonder hem in onze scooterwinkel.

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Koop een van onze duurzame elektrische voertuigen

Kies ook voor het elektrische comfort van een scooter die je op duurzame wijze rijdt. Retelli biedt je de mogelijkheid aan om 100 procent elektrisch te rijden. Dat is goed voor het milieu en prettig voor jou, vanwege de ongekend plezierige rijervaring. Neem contact met ons op en bel snel naar +31342234747 of stuur jouw e-mail naar info@retelli.nl.