100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Wij zorgen dat jij een geschikte e-chopper met kenteken kunt kopen. Doordat je via Retelli uit Terschuur, nabij Amersfoort, een nieuw e-scooter of elektrische snorfiets koopt, is deze altijd al voorzien van een kenteken. Wij zijn een familiebedrijf dat zich richt op elektrisch rijden. Bij ons komen de technische expertise van een vader en het stijlvolle design van een dochter perfect samen.

 

 

Koop bij ons jouw gloednieuwe e-chopper met kenteken

Het resultaat van de passie en werkzaamheden is onder andere de prachtige e-chopper die altijd is voorzien van een kenteken. Onze choppers vallen onder de categorie scooters met brede banden. Door de dikke banden heb je tijdens het rijden heel veel grip, waardoor vrijwel iedere soort terrein voor jou begaanbaar is. Je rijdt er zelfs off-road zonder enige problemen mee rond. Wil jij zelf het rijgenot van een e-chopper met kenteken die op googwaardige wijze in vervaardigd? Koop dan jouw e-chopper in regio Amersfoort bij ons.

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Benader ons over onze choppers

Of je nu een e-chopper in Utrecht of nabij Amersfoort zoekt, bij Retelli vind jij wat je nodig hebt. Onze scooterwinkel is namelijk gemakkelijk bereikbaar vanuit beide plaatsen.  Neem contact met ons op om alles over elektrisch rijden en jouw e-chopper met kenteken te bespreken. Stuur een e-mail naar info@retelli.nl of bel ons op via +31342234747.