100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Rondrijden op een gloednieuwe e-scooter door regio Amersfoort is superleuk! Om optimaal plezier te hebben van je elektrische scooterreis koop je een voertuig van Retelli. Een e-scooter van ons merk kun je kopen bij dealers in de buurt van Amersfoort. Ze zijn honderdprocent elektrisch en ook nog eens honderdprocent degelijk. Onze deuren staan open voor particulieren die opzoek zijn naar de perfecte e-scooter in regio Amersfoort. Voor een elektrische scooter ben je ook als dealer bij ons aan het juiste adres.

 

Onze e-scooters!

 

Vind de beste e-scooter bij dealers uit regio Amersfoort

Een e-scooter kunnen particulieren en dealers kopen in onze shop in Terschuur in de buurt van Amersfoort. Dat is omdat deze veel rijgenot oplevert. Dit is het resultaat van veel technische kennis en een stijlvol design. Daarnaast brengt elektrisch rijden extra voordelen met zich mee die bevorderlijk zijn voor het rijplezier. Dergelijke pluspunten zijn:

  • Geen lawaai
  • Lage servicekosten
  • Lage verzekeringskosten
  • Geen geur
  • Lage kosten
  • Milieuvriendelijkheid

Wij geloven dat scooter rijden door middel van fossiele brandstoffen echt verleden tijd zouden moeten zijn. Vanwege ons rotsvaste geloof in elektrisch rijden en onze technische expertise zijn we dan ook een ideale voertuigverhandelaar voor e-scooter dealers die voertuigen willen kopen in regio Amersfoort. Maak klanten blij met een elektrische e-scooter van Retelli die ze kunnen kopen in jouw dealerschip!

Kies een e-scooter om te kopen uit ons aanbod in regio Amersfoort

Voor iedere elektrische scooter ben je als dealer bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen namelijk dat je als ondernemer het perfecte elektrische voertuig vindt en leveren deze  op locatie af. Wij assisteren al onze klanten zo goed mogelijk. Daarom staan we voor je klaar als je een elektrisch scooter zoekt als dealer. Natuurlijk helpen wij je ook als je een consument bent die in de markt is voor een e-scooter in regio Amersfoort. Een e-scooter kunnen dealers en consumenten kopen in verschillende uitvoeringen uit onze shop bij Amersfoort. We bieden voorbeeld elektrische bezorgscooters aan en degelijke e-choppers. Ook is er de prachtige retro vecchio classico.

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Neem vandaag nog contact met ons op

Kijk als elektrische scooter dealer naar ons brede aanbod op onze scooter webshop. Ook als consument helpen wij je graag bij de aanschaf van het perfecte elektrische voertuig. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over bijvoorbeeld onze elektrische snorfietsen. Bel naar +31342234747 of stuur een e-mail naar info@retelli.nl. Ook kun je het contactformulier invullen.