100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Een e-scooter met de big wheel bandensoort; die vind je gemakkelijk in de buurt van Utrecht bij Retelli. Wij zijn namelijk een bedrijf dat zich volledig richt op het ontwikkelen, ontwerpen en verkopen van elektrische scootermodellen. In het brede aanbod dat wij beschikbaar hebben gemaakt voor dealers én particulieren kopers vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Ook een big wheel uitvoering voor jouw e-scooter is te vinden in ons assortiment.

 

 

Koop een e-scooter met de big wheel bandensoort

Een hoogwaardige big wheel e-scooter vind je ongetwijfeld door te kiezen voor de diensten van onze scooterwinkel. Dit zijn scooters met brede banden die, zoals de standaard is bij ons, elektrisch rijden. Big wheel e-choppers zijn uiterst robuust tijdens het rijden en trotseren zonder enige problemen ieder terrein dankzij de hoeveelheid grip die de banden van deze krachtpatsers opleveren. Hierdoor is een big wheel e-scooter een must-have voor iedere dealer die zijn of haar klanten topkwaliteit voertuigen wil aanbieden. Uiteraard zijn onze scooters ook beschikbaar voor particulieren. Als je geïnteresseerd bent in een unieke big wheel e-scooter, laat dan zeker niet na onze e-choppers voor 2 personen te bekijken.

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Schaf vandaag nog je e-scooter bij ons aan

Na de aanschaf van een mooie big wheel e-scooter wil je natuurlijk niet dat deze zomaar kan worden wegenomen door iemand met slechte bedoelingen. Het is daarom zeker verstandig om bij je scooter een degelijk kettingslot te kopen. Wil jij meer informatie over onze voertuigen en service? Vul dan als ondernemer én als particulier het contactformulier in. Wij staan je ook graag te woord als je belt naar +31342234747 of als je een e-mail stuur naar info@retelli.nl.