100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Een e-scooter als chopper vind je in de omgeving van Utrecht, natuurlijk bij Retelli. Wij hebben namelijk verschillende choppers in ons assortiment die een waar genot zijn om mee te rijden. Daarnaast kies je bij ons voor de duurzaamheid van elektrisch rijden en maak je de juiste beslissing voor je portemonnee. Rijden op een e-scooter als chopper staat namelijk voor lage laad-, service- en verzekeringskosten.

 

 

Schaf bij ons een e-scooter als chopper aan

Bij Retelli uit Terschuur, in de buurt van Amersfoort, geloven wij in een toekomst voor elektrisch rijden en zodoende bieden wij hoogwaardige e-scooters aan. Bij elektrisch rijden komen namelijk duurzaamheid, ongekende comfort en eerlijke prijzen bijeen. Hiervan is ook onze e-scooter als chopper een schoolvoorbeeld. Door de brede banden heb je veel grip en is het mogelijk om veel last te vervoeren. Daarnaast maken de brede banden van de scooter het mogelijk om over alle denkbare soorten terrein te rijden. Dit maakt deze e-scooter met big wheel bandensoort een uitstekende keuze voor particulieren en natuurlijk voor dealers die graag kwaliteit aanbieden.

 

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Benader ons zo snel mogelijk

Als je in de omgeving van Utrecht een e-scooter als chopper wilt kopen, zit je bij ons zeker goed. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op voor een e-chopper met kenteken. Onze scooterwinkel is bereikbaar als je een e-mail stuurt naar info@retelli.nl of als je belt naar +31342234747. Wij vertellen je graag meer over ons.