100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Wil jij graag een e-scooter kopen, maar ben jij nog aan het kiezen tussen de merken die deze voertuigen aanbieden? Dan is je zoektocht bij deze ten einde, want Retelli biedt je de allerbeste e-scooters op de markt aan. Kies het model dat het beste bij jouw wensen past en ga met een heerlijk rijcomfort de weg op.

 

 

De beste e-scooter tussen alle merken op de markt

Wat ons onderscheidt van andere merken op de markt voor e-scooters, is een combinatie van drie belangrijke elementen. Wij verwerken namelijk op een feilloze wijze duurzaamheid met geweldig rijcomfort én bieden dit aan tegen een eerlijke prijs. Daarnaast hebben onze scooters een prachtig design, waarvan de mooie Vecchio Classico een perfect voorbeeld is. Als dé specialisten tussen de merken waarvan je een e-scoort kunt kopen, weten wij werkelijk alles over elektrisch rijden. Zodoende weten we ook welke scooteraccessoires je als ondernemer of particulier nodig hebt. Kies er daarom bijvoorbeeld voor ons om een scooteraccu te kopen.

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Neem vandaag nog contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken

De beste e-scooter tussen alle merken op de markt vind je van het merk Retelli uit Terschuur, bij Amersfoort. Ga snel naar onze webshop om het aanbod van onze scooterwinkel te bekijken. Neem contact met ons op en bel naar +31342234747. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@retelli.nl.