100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Retelli is een ware expert op het gebied van elektrische e-snorfietsen en brommers, van respectievelijk 25 tot 45 km, daarom is jouw scooter is bij ons gemakkelijk te vinden en te kopen. Een scooter die tot maximaal 45km kan rijden noemen we ook wel een bromscooter. Je vindt meerdere modellen van een elektrische 45km rijdende scooter in ons mooie aanbod.

 

 

Vind jouw elektrische 45km rijdende scooter

Op een elektrische scooter die tot 45 km kan, rijdt men lekker door. Vanwege dit flinke tempo zijn bestuurders binnen de kortste keren op de plek van bestemming. Als jij als dealer een dekkend aanbod van e-scooters wil aanbieden kan een 45km rijdende elektrische scooter niet ontbreken. Ook een consument die lekker door wilt rijden én wilt profiteren van de voordelen van scooter rijden doet er goed aan deze aan te schaffen in onze scooterwinkel in Terschuur, uit de omgeving van Amersfoort en Utrecht. Wij bieden ook een 25km rijdende elektrische scooter aan. Deze gaat iets minder snel, maar heeft als voordeel dat je er onder andere zonder helm mee op fietspaden mag rijden.

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Vind de ideale en betaalbare scooter

Bij Retelli zijn we er trots op dat onze elektrische 45km rijdende scooter ook nog eens een heel betaalbare scooter is. Wij zetten ons namelijk in om eerlijke prijzen aan te bieden en het comfort van elektrisch rijden toegankelijk te maken. Benader ons daarom met al je vragen over elektrisch rijden en de mogelijkheden die wij je aanbieden als particulier of als ondernemer. Stuur een e-mail naar info@retelli.nl of bereik ons telefonisch op +31342234747.