100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Bij Retelli is het mogelijk om een unieke elektrische chopper te kopen voor 2 personen. Als jij aan een scooter denkt, dan stel jij je waarschijnlijk een voertuig voor dat gebruikt wordt voor individueel vervoer. Door onze nadruk op visie en innovatie bij elektrisch rijden, is ons aanbod uitgebreid met een elektrische chopper waar 2 personen op kunnen.

 

 

Rijden met gezelschap op onze elektrische chopper voor 2 personen

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dit gevoel kenmerkt het rijgenot dat je ervaart op onze elektrische chopper voor 2 personen. Door de brede banden van de scooter die gebruikelijk zijn voor een chopper profteer je van veel grip. Dit is erg fijn, omdat het zorgt voor de extra stabiliteit die nodig is als je met meerdere mensen gelijktijdig op een e-scooter rijdt. Ook voor dealers die graag unieke scooters verkopen is de aanschaf van een elektrische chopper voor 2 personen een aanrader. Deze voertuigen uit onze scooterwinkel zullen niet misstaan in jouw showroom. Niet voor niets is Retelli hét merk om je e-chopper van te kopen nabij Utrecht en regio Amersfoort.

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Benader ons merk voor jouw choppers

Wil jij ervaren hoe het is om te rijden op deze innovatieve elektrische chopper voor 2 personen? Kom dan bij ons langs in Terschuur, bij Amersfoort, voor een proefrit waar je zeker geen spijt van zult hebben. Heb jij behoefte aan extra informatie over elektrisch rijden? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@retelli.nl of ons te bellen op +31342234747.