100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Ervaar het elektrische comfort van een scooter die is ontwikkeld door Retelli. Wij slagen er voor ieder model in om consumenten en ondernemers topkwaliteit elektrische scooters aan te bieden. Bij ons komen technische kennis en ervaring samen met stijlvolle designs. Het resultaat: een elektrische scooter met het hoogst mogelijke comfort.

 

 

Ervaar het elektrische comfort van een scooter van ons merk

Om te genieten van het reizen moet jouw elektrische scooter veel meer zijn dan een manier om van a naar b te raken en ook het best mogelijke comfort mogelijk maken. Met de e-scooters van Retelli wordt rijden naar jouw bestemming iets waar je naar uitkijkt. Als scooterbouwers hebben wij er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat al onze scooters uiterst prettig rijden. Als je een elektrische scooter zoekt met geweldig comfort bieden wij onder andere de volgende soorten aan:

Om het rijden op een elektrische scooter van Retelli te voorzien van nóg meer comfort, koop je bij ons ook hoogwaardige scooteraccessoires.

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Wij helpen je een kwalitatieve scooter te vinden

Zoek jij als ondernemer nog naar een elektrische scooter, waarop jouw klanten met veel comfort rijden? Of wil jij als particulier een van onze scooters aanschaffen uit onze scooterwinkel? Vul dan het contactformulier in of bel ons op +31342234747. Per e-mail zijn wij bereikbaar via info@retelli.nl.