100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Wil jij graag een elektrische scooter die 25km per uur kan aanschaffen voor jezelf als consument of om ten toon te stellen in je eigen zaak? Dat kan zeker via elektrisch scootermerk Retelli uit Terschuur, in de buurt van Amersfoort. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van elektrische scooters van een hoge kwaliteit en voorzien van een stijlvol design.

 

 

Vind een elektrische scooter die tot 25km per uur kan

Een elektrische scooter die tot 25km per uur kan, noemen we ook wel een elektrische snorscooter of een snorfiets. Dit soort e-scooter heeft zijn eigen regelgeving, vergeleken met bijvoorbeeld scootermodellen die 45km per uur gaan. Zo hoef je tijdens het rijden op een elektrische scooter geen helm te dragen en wordt het snelheidstype aangegeven met een blauw kenteken. Dit is hartstikke handig als je bijvoorbeeld een snelle boodschap gaat doen. Het enige wat je hoeft te doen is starten en je kunt beginnen met rijden. Je vindt ook jouw elektrische scooter die 25km per uur kan in onze scooterwinkel.

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Neem snel contact met ons op

Zie jij jezelf al rondrijden op jouw gloednieuwe elektrische scooter die tot 25km per uur kan? Zoek dan de snorscooter voor jou in het aanbod van onze e-scooters. Ontdek de kwaliteit van ons elektrisch rijden. Bel voor meer informatie naar +31342234747 of stuur een e-mail via info@retelli.nl.