100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Retelli is hét merk om je elektrische snorfiets, bromfiets of brommer van te kopen in de buurt van Amersfoort. Onze elektrische voertuigen zijn comfortabel en voorzien van een stijlvol design. Als je bij ons een elektrische snorfiets komt kopen ervaar je al snel het grootst mogelijke rijgenot, terwijl je door regio Amersfoort reist. Daarnaast ervaar je met onze elektrische voertuigen alle voordelen van elektrisch rijden, zoals lage service kosten en milieuvriendelijkheid. Kies er daarom voor om een elektrische brommer of bromfiets te kopen in onze shop bij Amersfoort.

 

 

Voor het grootse rijgenot moet je een elektrische snorfiets kopen uit onze shop nabij Amersfoort

Een elektrische snorfiets, bromfiets of brommer die je bij ons in Terschuur in regio Amersfoort kunt kopen staan garant voor het grootste rijgemak. Jouw ideale snorfiets, brommer of bromfiets kun je ongetwijfeld kopen in onze webshop bij Amersfoort. Zo bieden wij verschillende modellen aan met extra dikke banden. Hiervoor kies je bijvoorbeeld voor een scooter met brede banden. We bieden je ook de mooie e-chopper aan. We bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt. Dat wil zeggen dat we bijvoorbeeld ook graag zaken doen met dealers van e-scooters.    

Profiteer van moderne toepassingen als je een elektrisch snorfiets komt kopen

Iedere elektrische snorfiets, brommer of bromfiets die je kunt kopen in onze shop bij Amersfoort is voorzien van moderne lithium accu’s. Op de elektrische scootermarkt komt het nog niet altijd voor dat je een voertuig kunt kopen met deze moderne accu. Gelukkig is deze bij ons al de standaard. Daarnaast maken we gebruik van een veilig en handig alarm dat gebruik maakt van Keyless-Go-technologie. Hierdoor word je scooter voorzien van een op afstand bruikbaar alarm. Een elektrische snorfiets, brommer, of bromfiets die je kunt kopen bij Retelli in regio Amersfoort staat voor rijplezier en moderne toepassingen.

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Vraag naar meer informatie over onze diensten door contact met ons op te nemen

Ben jij opzoek naar leuke elektrische voertuigen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij staan je graag te woord om je meer over ons te vertellen. Ook als je de zakelijke aanschaf van elektrische kwaliteitsscooters overweegt assisteren wij je graag. Op dit gebied is de Picollo elektrische bezorgscooter wellicht het voertuig voor jou. U bereikt ons door te bellen naar +31342234747 of door te e-mailen naar info@retelli.nl.