100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Als echte liefhebbers van scooterrijden, raden wij iedereen aan die een dergelijk voertuig heeft, om een van onze kettingsloten te kopen. Onze elektrische scooter zijn prachtige machines en die wil je natuurlijk wel zo veilig mogelijk kunnen stallen. Door bij je aankoop ook direct een ketting voor je scooter aan te schaffen geef jij dieven geen kans!

 

 

Kettingsloten kopen doe je natuurlijk bij onze winkel

Om ervoor te zorgen dat jij niet alleen comfortabel op je elektrische scooter rijdt, maar ook zorgeloos je voertuig opbergt, biedt Retelli je graag kettingsloten aan om te kopen. De ketting voor je scooter die wij verkopen is van hoogwaardige makelij. Hierdoor is deze robuust en is het voor dieven nagenoeg onmogelijk om een e-scooter te stelen. Je bindt de ketting voor de scooter simpelweg om de wielen of tegen een massief object en doet hem op slot. Kettingsloten horen tot de hoogwaardige scooteraccessoires die je bij ons kunt kopen. Hiernaast vind je in het aanbod van onze scooterwinkel ook nog veel andere handige producten. Denk bijvoorbeeld aan een degelijke scooterhelm. Naast kettingsloten kun je bij ons ook nog scooteraccu’s kopen.

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Benader ons voor de ketting van je scooter

Dieven denken wel twee keer na voor ze een diefstal proberen als jouw scooter is beveiligd met een ketting. Besluit daarom van Retelli uit Terschuur, bij Amersfoort jouw kettingsloten te kopen. Natuurlijk zijn deze ook beschikbaar voor dealers. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Bel naar +31342234747 of stuur een e-mail via info@retelli.nl.