Vindt hier UW DICHTSBIJZIJNDE DEALER of servicepunt van retelli bij jou in de buurT.

 

   “Echt mooie scooters. Je ziet echt wel dat de kwaliteit veel beter is dan we op enkele andere adressen hebben gezien. Vriendelijke mensen. Wij zijn er erg tevreden over!”

   Mike.
   Meld je hier aan als partner van Retelli.
   We’re looking for you.

   Retelli is een Nederlands bedrijf en importeert 100% elektrische voertuigen.
   Wij richten ons op (nieuwe) dealers en/of servicepunten die klanten een bijzondere, populaire en milieuvriendelijke ervaring willen aanbieden.

   Wij hebben verschillende interessante samenwerkingsmodellen ontwikkeld waarin wij graag met jou samenwerken.

   • Voorraad leverbaar.
    Al onze modellen zijn uit voorraad leverbaar & kan binnen elke werkdagen bij de dealer geleverd worden.
   • Levering.
    Retelli biedt de mogelijkheid om containermatig rechtstreeks vanuit de fabriek bij de dealer te leveren. Daarnaast is het ook mogelijk om vanuit ons magazijn aan uw klanten te verkopen.
   • Marketing.
    Aan de hand van de geselecteerde collectie ontvangt de dealer de juiste informatie en sfeerbeelden. Hierdoor kan uw samengestelde Retelli collectie optimaal gepresenteerd worden.

   Alles wat we doen is uitsluitend gericht op het succes van onze klanten en onze dealers. Korte communicatielijnen zijn in ons bedrijf van belang en wij doen er alles aan om uw klantbeleving naar een hoger level te brengen.

   Een principe dat niet alleen in het verleden maar ook in de toekomst voor ons van het allergrootste belang zal zijn. Daarom behandelen we al onze  partners en klanten hoffelijk, vriendelijk en met de grootste waardering. Onze klanten en partners moeten zich bij ons altijd op hun gemak voelen.

   Retelli staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht. Wij willen u graag beter leren kennen. 

   Daarom komen wij graag bij u langs en nemen onze elektrische scooters mee. Met elkaar in contact komen, beleving en het enthousiasme is volgens het Retelli team de gouden combinatie.

   Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.