100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Ben jij op zoek naar een scooter met USB? Dan is jouw zoektocht snel ten einde als jij jouw elektrische scooter koopt van Retelli uit Terschuur, in de buurt van Amersfoort. Wij hebben namelijk de beste e-scooters én de beste bijhorende accessoires of applicaties. Natuurlijk bevat ons hoogwaardige assortiment ook een scooter met USB.

 

 

Word eigenaar van een scooter met USB

Een scooter met USB is natuurlijk hartstikke handig. Je kunt de aansluitingspoort namelijk goed gebruiken om je elektronica op aan te sluiten. Zo is het mogelijk om apparaten op te laden terwijl je rijdt en kun je de natuurlijk je navigatie of telefoon aansluiten op de scooter. Met een scooter die een USB heeft, sta je altijd in verbinding. Er is natuurlijk geen betere ontwikkelaar van dergelijke e-scooters dan een merk dat enkel elektrische voertuigen ontwikkeld en aanbiedt. Wil jij een scooter met USB toevoegen aan het assortiment van jouw dealership of een model kopen als particulier? Bekijk dan snel de mogelijkheden van onze scooterwinkel. Laat ook zeker niet na onze scooteraccessoires te bekijken.

 

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Stel ons de vragen die je hebt over onze scooters of bijhorende USB-aansluiting

Vind de ideale scooter met USB voor jou via Retelli. Koop hier ook een scooteraccu bij, zodat je zeker weet dat jij of jouw klanten niet zonder stroom komen te zitten. Vul het contactformulier in voor meer informatie over ons aanbod. Het is tevens mogelijk te bellen naar +31342234747 of een e-mail te sturen naar info@retelli.nl.