100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Retelli bied je waar mogelijk altijd de kans om op de scooter die jouw voorkeur heeft een proefrit te maken. Wij maken zeer hoogwaardige elektrische scooters met prachtige designs en verkopen deze tegen een bijzonder eerlijke prijzen. Toch vinden wij het niet alleen belangrijk dat je op de hoogte bent van onze competenties, maar dat je elektrisch scooterrijden ook echt ervaart.

 

 

Ervaar de kwaliteit van de scooter tijdens een proefrit

De kwaliteit van een elektrische scooter ervaar je pas echt als jij die tijdens een proefrit aan den lijve ondervindt. Aangezien het onze missie is om 100 procent elektrisch rijden toegankelijk te maken laten wij je graag de rijkwaliteit van onze voertuigen zelf meemaken. Je kiest simpelweg de e-scooter die jouw voorkeur hebben of die je graag aan je eigen klanten wil aanbieden, stapt op en maakt een ritje. Na de proefrit op de scooter ben jij er zeker van overtuigd dat een elektrisch voertuig van Retelli precies is wat jij zoekt. Hierna besluit je of je de betaalbare e-scooter wilt kopen. Tijdens de rit zul je ondervinden hoe comfortabel een elektrische scooter van ons merk rijdt.

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Benader ons voor een proefrit

Het maken van een proefrit op een scooter van Retelli is uiterst interessant voor elektrische scooterdealers én voor particulieren. Wil jij graag een ritje maken? Neem dan snel contact met ons op in Terschuur nabij Amersfoort. Bel hiervoor naar +31342234747 of stuur ons een e-mail via info@retelli.nl. Wij plannen de proefrit voor je in bij ons scooterwinkel.