100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Wij bij Retelli zijn er voor alle dealers en particulieren die de eigenaar willen worden van een hoogwaardige elektrische snorscooters. Wij zijn een echte specialist uit Terschuur, bij Amersfoort, op het gebied van e-scooters. Het is ons ultieme doel om jou of jouw klanten het genot van elektrische rijden te laten ontdekken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een hoogwaardige snorscooter van ons kopen.

 

 

Een elektrische snorscooter kopen

Retelli uit Terschuur is een echt familiebedrijf dat zich volledig richt op elektrisch rijden. Wij hebben de talenten van onze oprichters weten te bundelen om zo de best mogelijke snorscooter die je op markt kunt kopen uit te brengen. In onze scooterwinkel komen de technische kennis en ervaring van een vader en de creatieve designs van een dochter samen om de meest hoogwaardige elektrische scooters te ontwikkelen. Wij bieden onze e-scooters aan voor dealers met verstand van zaken en consumenten die rijden op een snorscooter graag ontdekken. De snorscooter die je bij ons kunt kopen, is een comfortabele scooter die tot 25km per uur rijdt.

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Benader ons voor een hoogwaardige elektrische scooter

Voor het kopen van de beste kwaliteit snorscooter; kies je natuurlijk voor ons. Als je overigens een model zoekt dat hogere snelheden bereikt, overweeg dan zeker onze scooters die tot 45km per uur rijden. Je vindt al onze voertuigen in onze scooterwinkel die bereikbaar is als je belt naar +31342234747 of als je een e-mail stuur naar info@retelli.nl. Neem zeker contact met ons op!