100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Een topkoffer voor je scooter kun je bij ons kopen! Retelli verkoopt geweldige e-scooters en scooteraccessoires. Een goede topkoffer is gewoon heel handig. De topkoffer die je bij ons voor je scooter kunt kopen is van hoge kwaliteit. Dat maakt hem ideaal om je bezittingen in te vervoeren. In een topkoffer kun je bijvoorbeeld jouw help opbergen of je handschoenen als het buiten koud is. Wat je ook wilt opbergen, het kan ik een topkoffer van Retelli.

 

Onze topkoffers!

 

Wil jij een topkoffer voor je scooter kopen van hoge kwaliteit?

Het is een goed idee om een topkoffer voor je scooter van Retelli te kopen. Bij ons profiteer je namelijk van een stijlvol design dat ook nog eens erg functioneel is. Onze topkoffers zijn ontworpen voor maximale ruimte, zodat jij er handig voldoende spullen in kunt opbergen. Daarnaast is de topkoffer van hoogwaardige vervaardigingskwaliteit. Dat maakt het dé ideale topkoffer om voor je scooter te kopen. Ook ondernemers bieden wij scooteraccessoires aan, zoals een bezorgbox. Uiteraard kun je bij ons ook de e-scooters kopen, waarop je de topkoffer bevestigt. In onze e-scooterwebshop vind je verschillende fantastische scooters. Zo vind je er bijvoorbeeld de perfecte bezorgscooter.

 

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Neem contact met ons op, om al jouw scooter wensen in vervulling te laten gaan

De topkoffer die perfect is voor jouw scooter vind je bij Retelli. Ons merk is gevestigd in Terschuur dat is dichtbij Amersfoort. Vanuit onze locatie werken we met liefde aan onze e-voertuigen, zoals onze elektrische snorfietsen en onze betaalbare retro scooters. Neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over ons. Je belt naar +31342234747 of stuur een e-mail naar info@retelli.nl.