100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Een topkoffer voor je retro scooter kun je bij ons kopen! Retelli verkoopt geweldige e-scooters en scooteraccessoires. Een goede topkoffer is gewoon heel handig. De topkoffer die je bij ons voor je retro scooter kunt kopen is van hoge kwaliteit. Dat maakt hem ideaal om je bezittingen in te vervoeren. In een topkoffer kun je bijvoorbeeld jouw helm of handschoenen opbergen als het buiten koud is. Wat je ook wilt bewaren, het kan ik een topkoffer die je kunt aanschaffen bij Retelli.

 

Sale!
 89,00 Incl. btw  75,00 Incl. btw
Sale!
 89,00 Incl. btw  75,00 Incl. btw

 

Wil jij een topkoffer voor je retro scooter kopen van hoge kwaliteit?

Het is een goed idee om een topkoffer voor je retro scooter van Retelli te kopen. Bij ons profiteer je namelijk van een stijlvol design dat ook nog eens erg functioneel is. Onze topkoffers zijn ontworpen voor maximale ruimte, zodat jij er handig voldoende spullen in kunt opbergen. Daarnaast is de topkoffer van hoogwaardige vervaardigingskwaliteit. Dat maakt het dé ideale topkoffer om voor je retro scooter te kopen. Ook ondernemers bieden wij scooteraccessoires aan, zoals een bezorgbox of de mogelijkheid tot het aanschaffen van een topkoffer. Uiteraard kun je bij ons ook de retro scooter kopen waarop je de topkoffer bevestigt; de Vecchio Classico. In onze scooterwinkel vind je verschillende fantastische scooters. Zo vind je er bijvoorbeeld de perfecte bezorgscooter die je tegen een eerlijke prijs kunt aanschaffen samen met je topkoffer.

Porfiteer van goede service als u een topkoffer voor een retro scooter besluit te kopen

Als je besluit tot het aanschaffen van een topkoffer van onze winkel, reken je altijd op de best mogelijke service. Wij doen er alles aan om alles omtrent (elektrisch) scooter rijden voor jou zo prettig en toegankelijk mogelijk te maken. Het aanschaffen van een topkoffer doe je dan ook altijd tegen een eerlijke prijs.  Als je, bijvoorbeeld ook een retro scooter besluit te kopen, wordt deze al binnen één week thuis geleverd. 

 

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Neem contact met ons op om al jouw scooter wensen in vervulling te laten gaan  

De topkoffer die perfect is voor jouw scooter vind je bij onze winkel. Ons merk is gevestigd in Terschuur, dat is dicht bij Amersfoort. Vanuit onze locatie werken we met liefde aan onze e-voertuigen, zoals onze elektrische snorscooter en onze betaalbare retro scooters. Neem contact met ons op voor het aanschaffen van uw topkoffer! Wij vertellen je graag meer over ons. Bel naar +31342234747 of stuur een e-mail naar info@retelli.nl.