100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Als jij als ondernemer de bestellingen van je klanten warm en op keurige wijze bij hen wil afleveren, dan moet je echt een bezorgbox van Retelli voor je scooter bestellen. Als experts op het gebied van elektrische scooters, weten we exact hoe deze door bedrijven worden ingezet om goede diensten en service te leveren. Daarom bieden wij je bij onze scooters de mogelijkheid om een hoogwaardige bezorgbox te bestellen.

 

Wij bieden je de mogelijkheid aan een bezorgbox voor je scooter te bestellen

Tegenwoordig kiezen veel potentiële klanten ervoor om hun eten thuis te laten bezorgen. Vanwege hun drukke levens bestellen consumenten graag online én verwachten zij een snelle aflevering. Aan de hand van e-scooters ben jij als ondernemer snel ter plekke. Als je klanten bestellen heb je echter wel een speciale bezorgbox voor je scooter nodig om het eten lekker warm te kunnen brengen. De boxen van onze winkel zijn zeer robuust vervaardigd en voorzien van alle benodigde onderdelen voor een onderneming, zoals reflectoren en warmhoudtechnologie. Je vindt de perfect optie voor jou in onze scooterwinkel.

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Benader ons voor informatie en aankoopondersteuning

Kies ervoor een bezorgbox voor je scooter te bestellen van Retelli uit Terschuur bij Amersfoort. Als ondernemer ben je wellicht ook geïnteresseerd in het kopen van een duurzame scooter waarop je bezorgaccessoires bevestigt. Aarzel niet contact met ons op te nemen als je meer wilt weten over ons en het aanbod. Bel naar +31342234747 of vul het contactformulier in. Het is ook mogelijk een e-mail te sturen naar info@retelli.nl.