100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Bij Retelli kun jij een elektrische scooter, ook wel een e-scooter genoemd, kopen van een hoogwaardige kwaliteit in de omgeving van Utrecht. Ons merk is opgericht met de missie om duurzaam elektrisch rijden toegankelijk te maken. Dit doen wij door hoogwaardige modellen voor jouw e-scooter op de markt te brengen om te kopen en deze te voorzien van prachtige designs. Ons bedrijf uit Terschuur, in de buurt van Amersfoort, is dé expert op het gebied van de elektrische scooter en biedt zijn diensten aan voor particulieren én dealers.

 

 

De voordelen van een e-scooter om te kopen

Buiten de focus op elektrisch rijden zorgen wij dat we iedere elektrische scooter tegen een eerlijke prijs aanbieden. Als jij een betaalbare scooter zoekt, zit je bij ons dus zeker goed. Daarnaast zijn onze scooters duurzaam doordat er geen fossiele brandstoffen worden gebruikt om de voertuigen aan te drijven. Extra bijkomende voordelen van het kopen van een e-scooter zijn de lage laad- en onderhoudskosten die horen bij elektrisch rijden.

Ons aanbod waarin jij je e-scooter vindt

Wij bieden je verschillende varianten van een e-scooter aan om te kopen, zoals de prachtig ontworpen retro scooters. Ook is er de driewielige Bilancia en is het mogelijk om te kiezen voor een van onze e-choppers. Daarnaast vind je snor- en bromscootermodellen die respectievelijk 25km en 45km per uur rijden. Er is zelfs een unieke chopper voor 2 personen. Dit zijn maar enkele voorbeeld van het brede aanbod van onze scooterwinkel.

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Stel ons jouw vragen over ons gehele scooteraanbod

Ben jij enthousiast geworden over ons aanbod en wil je nu graag een e-scooter van ons kopen? Neem dan zeker contact met ons op en stuur een e-mail naar via info@retelli.nl. Bel ons anderzijds om je vragen te stellen en eventuele benodigde accessoires te bespreken, zoals een extra scooterhelm voor je elektrische scooter. Wij zijn bereikbaar op +31342234747.