100% elektrisch rijden

Lithium-accu’s

Levering aan dealers

Hoe duur is het kopen van een elektrische scooter eigenlijk? Als je ooit hebt overwogen om elektrische te gaan rijden, zul jij jezelf deze vraag wellicht al gesteld hebben. Het is namelijk nog relatief nieuw, waardoor de prijzen iets minder algemeen bekend zijn. Laten wij je het goede nieuws maar meteen vertellen; bij Retelli koop je altijd tegen de best mogelijke prijs.

 

 

Hoe duur is een elektrische scooter bij ons bedrijf?

Hoe duur een elektrische scooter voor jou is, is afhankelijk van uiteenlopende factoren. Verschillende soorten e-scooter van Retelli uit Terschuur, bij Amersfoort, hebben ook verschillende prijzen. Wij bieden echter altijd betaalbare scooters aan, waarvan de prijzen variëren tussen 1.695,00 euro en 3.099,00 euro. Dat zijn mooie prijzen voor prachtige elektrische scooters. Als je bijvoorbeeld wilt weten hoe duur een scooter als de Vecchio Classico is, bekijk dan ook zeker even de productpagina. Wij hebben ook informatie beschikbaar over onder andere de volgende modellen:

Laat ook zeker niet na om naar de webshop van onze scooterwinkel te gaan als voor een scooter van ons merk wilt weten hoe duur deze precies is.

 

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk onze shop

 

Stel ons al jouw scootervragen

Neem vandaag nog contact met ons op om al jouw vragen over ons scooteraanbod te stellen. Vul het contactformulier in of bel naar +31342234747. Per e-mail zijn wij te bereiken via info@retelli.nl. Wij helpen je zeer graag zeker als je wilt weten hoe duur een elektrische scooter is.